Gastenboek

11 Responses to Gastenboek

 1. In maart 2011 ben ik als fietser het slachtoffer geworden van een verkeersongeval. Een dronken scooterrijder reed me aan. Onder meer bleef de standaard in mijn onderbeen hangen, waardoor die op vijf plekken werd opengehaald. Na een jaar was de wond dicht, maar liep ik voortdurend rond met pijn in mijn onderbeen. Deze was voor medici op den duur onverklaarbaar en diverse behandelingen bij fysiotherapeuten leverden nauwelijks verlichting op. Via een tip kwam ik bij Jeanne terecht, omdat de pijn wellicht vanuit de zenuwen kwam. Haar behandelingen gaven me voor de eerste keer het gevoel dat de pijn minder werd. Sterker nog. Vaak verlaat ik pijnloos de praktijkruimte. Daarnaast worden ook andere lichte klachten verholpen. Nog steeds ben ik bij haar in behandeling en elke keer voel ik daarna weer verlichting. Ik wil haar via deze wijze bedanken voor haar inzet, energie en ook de gesprekken om me telkens positief te houden.

  • Fijn Sander dat reflexzone therapie jouw lichaam zo goed ondersteunt, de zenuwreflex is een mooie techniek, fijn dat we iets voor je kunnen betekenen. Groetjes Jeanne

 2. ik heb in augustus 2014 een zwaar ongeval gehad toen ik met de fiets tijdens slecht weer door een auto werd aangereden. Na 1 1/2 jaar had ik nog steeds last van mijn nek en van mijn innerlijke rust. Via een omweg ben ik bij Jeanne terrecht gekomen en sindsdien heb ik door haar behandelingen meer rust in mijn lichaam gekregen en minder last van mijn nek. Haar behandelingen hebben mij geholpen doordat ik minder last heb van mijn ongemakken. Ook zijn de behandelingen heel prettig. Jeanne praat gezellig en het voelt meteen heel vertrouwd aan bij haar. Ik heb zeker baat bij haar behandelingen.

  • Ton mooi bericht omdat deze techniek reflexzologie innerlijke rust geeft,
   herstelt het lichaam goed en ontspant.
   Op goed herstel bedankt voor je reactie groetjes Jeanne.

 3. Door de jaren heen zijn wij(mijn man en ik) Vele malen bij Jeanne geweest. Voor verschillende klachten. Al toe ze nog in Beugen woonde en net haar praktijk daar had. Ze is zeer vakkundig luistert goed en na een paar behandelingen klachten vrij. Voor ieder aan te bevelen.

 4. Afgelopen jaar ben ik veel bij Jeanne geweest voor behandelingen voetreflexologie. Ik had ontzettend zenuwpijn onder in mijn voeten. Na3 behandeling bij Jeanne was dit helemaal weg.
  Ook kreeg ik nog gordelroos. Het enigste wat hielp voor de pijn was een behadeling van Jeanne. Zware medicatie kon hier niet tegen op. Als ik Jeanne belde kon ik altijd dezelfde dag nog terecht.
  Omdat ik een zware operatie heb gehad in 2016. Had ik nog wel meer dingetjes in mijn lijf wat niet helemaal lekker liep. Jeanne heeft eigenlijk alle obstakels door voetreflexologie weg kunnen nemen. Wat ben ik blij! En wat voelt het weer allemaal goed na de voetreflexologie.

 5. Door mijn fibromyalgie heb ik verschillende klachten. Dankzij de voetreflexzologie van Jeanne kan ze hier verlichting in brengen en dit helpt mij enorm!

 6. De moed bijna opgegeven te hebben dat ik ooit nog pijnloos zou lopen een afspraak gemaakt bij Jeanne. Na een hartelijk welkom begon ze meteen met werken….praten kunnen we ondertussen ik werk dus ik wil graag meteen beginnen. Veel hoefde ik niet te vertellen. Ze wist alle gevoelige plekjes te vinden en dan komt de waarheid wel naar voren. Ze behandelt nu niet alleen mijn “hielspoor”maar pakt alles aan. Ze beheerst veel technieken , heeft veel kennis en ervaring.
  Misschien duurt dit wat langer dan medicijnen….nee hoor Jeanne….hier kan geen medicijn tegenop !
  Chapeau Jeanne en bedankt dat je me zo goed helpt.!

 7. Na heel veel behandelingen fysio de afgelopen jaren voor pijn in mijn heup, ben ik in Juli via via bij Jeanne gekomen.
  Afspraak was heel snel gemaakt. Jeanne begon de eerste afspraak meteen met behandelen en plande meteen een paar afspraken voor vervolgbehandeling.
  Al na 2 behandelingen had ik meer resultaat dan veel fysio. Ben nu al zover dat ik weer goed kan liggen in bed en ook slaap!!, en het lopen gaat me een stuk beter af.
  Ze pakt meteen alle klachten aan, en was ik ze bijna vergeten, zij weet ze te vinden en neemt ze mee in de behandeling.
  Echt een aanrader voor wie al zoveel geprobeert heeft en niks helpt, maak een afspraak met Jeanne en ervaar zelf wat ze kan, voor mij ze beter dan wat dan ook.

 8. Al jaren loop ik met rugklachten rond, heel veel fysiotherapie behandelingen al gehad maar de pijn bleef altijd aanwezig.
  Al na 1 of 2 behandelingen kon ik zeggen dat ik van mijn rugklachten af was. Ik zit een stuk beter in mijn vel, voel me heel relax wat ik van mezelf niet ken, maar wel erg prettig is om te ervaren.
  Daarnaast een grote wens voor 2e kindje, wat helaas na een jaar nog niet wil lukken.
  Jeanne begeleid mij hier op een heel professionele manier in.
  Ze staat altijd voor je klaar, is open/eerlijk, neemt de tijd voor je en probeert alles binnen haar mogelijkheden voor je te doen.
  Ik raadt iedereen aan om eens een bezoek bij Jeanne af te leggen.

 9. In augustus 2019 ben ik thuis komen te zitten met in het begin vooral paniekaanvallen en hyperventilatie. Later bleek gewoon een flinke burn-out.
  We hadden al ervaring met Jeanne die ons zoontje enkele malen goed had geholpen met zijn overgevoeligheid. Zelf ook maar eens gevraagd of Jeanne iets voor mij kon betekenen. Snelle reactie en afspraak kunnen maken dat zie je tegenwoordig ook niet vaak in de zorg.
  Al naar enkele behandelingen merkte ik al minder paniekaanvallen . En na nog een paar behandelingen ook de hyperventilatie meer onder controle.
  Ook de aanvullende behandeling met bonusan medicijnen is een goede aanvulling. Beter dan de oxzazepam die ik van de huisarts kreeg.
  Erg blij met de goede begeleiding en behandelingen. Zit je thuis met vergelijkbare klachten ik kan Jeanne echt aanraden.

Laat een bericht achter

Naam*

E-mail* (never published)

Website