Paula Verberk

Visagiste

Welkom op de pagina van visagiste Paula Verberk. Mensen nog mooier maken door make-up is mijn passie! Op dit gedeelte van de website vindt u de verschillende diensten die ik aanbied. Ontdek wat ik allemaal voor u kan betekenen.

In 2016 heb ik de opleiding Visagiste aan de Nederlandse Beautyschool in Rotterdam afgerond. Deze opleiding staat hoog aangeschreven en is zelfs uitgeroepen tot beste school van Nederland. Dit is mede mogelijk gemaakt door de goede referenties vanuit opdrachtgever RTL4. Vanzelfsprekend is de Nederlandse Beautyschool is een erkende beroepsopleidingsinstituut door het CRKB.

Passie en professionaliteit staan centraal in mijn werk. Dankzij mijn creativiteit en oog voor detail, ben ik kenmerkend in mijn werk en streef ik naar perfectie. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, daarom volg ik op regelmatige basis professionele en erkende trainingen.

Als gepassioneerde make-up artist, bied ik daarom make-up advies aan ter aanvulling van de verschillende analyses en andere diensten of in de vorm van een workshop…gezellig samen met vriendinnen. Neem voor meer informatie een kijkje bij het menu-item ‘Visagie’

 

Onze specialisten

Meer informatie over de specialisten bij ReflexZologie Jeanne.

Jeanne Verberk

Gekwalificeerd Zenuwreflexoloog

Lees Meer

Paula Verberk

Visagiste

Lees Meer