Zenuw Reflexologie

Zenuw Reflexologie (NR)

 Hebt u één van de volgende klachten?

  1. Chronische pijnen zoals langdurige lage rug- of nekpijnen, artritis of artrose, migraine, chronische vermoeidheid of fybromyalgie? Zoals u weet gaan bij deze klachten beweging- en orgaanproblemen dikwijls samen. Beide systemen moeten dus samen aangepakt worden.
  2. Afwijkingen in het zenuwstelsel zoals uitstralende pijnen bij een geknelde zenuw, ontstoken zenuwen, hernia, multiple sclerosis of ziekte van Parkinson?
  3. Maag-darmproblemen of hormonale klachten?

Zenuw Reflexologie kan u helpen.

zenuwreflex-techniek

Hoe?

Na een bevraging van uw symptomen zal de zenuw- of neuroreflexoloog ingrijpen op al de onderdelen van uw pijn. De techniek bestaat uit het aandrukken van “zenuwreflexpunten” op de voet. Waarschijnlijk heeft u al gehoord van voetzoolmassage of voetreflexologie? Dan weet u dat alle structuren van uw lichaam op de voeten weerspiegeld liggen. In deze therapie worden zones op de voeten bewerkt.  Zenuwreflexpunten zijn heel speciale punten op de beentjes van de voet die direct inwerken op de bezenuwing van organen, spieren, gewrichten enzovoort. Het zenuwstelsel is de controleur van de werking van alle onderdelen van het lichaam. Als er iets misloopt dan zorgt het zenuwstelsel voor pijn en voor aanpassingen in beweging, organen en hormonen. De zenuw- of neuroreflexoloog combineert de klassieke voetzoolreflexologie met de zenuwreflexpunten aan de voet. Zo krijgt u een holistische totale behandeling.

Voordelen van Zenuw Reflexologie

In korte tijd merkt u al de effecten van de zenuwreflexpunten door vermindering van pijn, betere beweging, betere spijsvertering en een beter algemeen functioneren. Na vijf à zes behandelingen weet u al of Zenuw Reflexologie u daadwerkelijk kan helpen. Zenuw Reflexologie wordt toegepast door ervaren voetreflexologen na een doorgedreven training in het gebruik en aanwenden van zenuwreflexpunten aan de voet.

zenuwreflex-techniek-2

Al onze diensten

Bekijk onze overige diensten.

Oorkaars Therapie

Oorkaars therapie De Oorkaars therapie kwam via de Hopi-indianen ̵...

Read More

Zenuw Reflexologie

Zenuw Reflexologie (NR)  Hebt u één van de volgende klachten? Chron...

Read More

Reflexzonetherapie

Wat is reflexzonetherapie? Reflexzonetherapie is een additieve (toevoe...

Read More

Welzijn van het Psyche

Welzijn van het Psyche Hiervoor gebruik ik, de drukpunt techniek zenuw...

Read More

Klassieke reflexzone therapie

Klassieke reflexzone therapie Klassieke reflexzone therapie, dit is ee...

Read More

Zenuwreflex

Zenuwreflex Zenuwreflex is een aparte opleiding en aan techniek, zoals...

Read More