Over Ons

Welkom bij onze praktijk

Sinds 1995 is praktijk ReRflexZOlogie actief op het gebied van Reflexologie, sportmassage en kinesiologie. U wordt behandeld door een erkende therapeute, Jeanne. Sinds 2016 hebben we ons ook toegelegd op huidzorg met de komst van de gediplomeerde Visagiste Paula Verberk. Samen helpen wij u graag bij het verminderen van lichamelijke klachten en het verbeteren van uw huidgezondheid.

Reflexzologie Jeanne Verberk

Praktijk ReflexZOlogie Jeanne is een moderne praktijk die gevestigd is in de Hoge Akker 21 in Overloon.
Eigenaresse is Jeanne Verberk van den Wijngaard die al vanaf 1995 haar diensten met deskundigheid en veel liefde voor haar vak uitoefent.
De praktijk bestaat uit 1 opgezette behandelkamer de wachtkamer en toiletgelegenheid.
Iedere behandeling staat de cliënt centraal en is het resultaat gericht op kwaliteit en kwantiteit.

De therapieën die aangeboden worden zijn gecertificeerd tot gediplomeerd.

  • Reflexzone therapie
  • Sportmassage en blessure behandeling
  • Kinesiologisch testingen voor Orthomoleculaire ondersteuning

Een doordacht behandelingsplan is het draaiboek voor een effectieve en efficiënte behandeling met een vooruitziende blik.

Het is mogelijk dat uw behandeling wordt ondersteund door de uw zorgverzekeraar hoeveel aan bedrag en of u hiervoor in aanmerking komt moet u even nazien in de polisvoorwaarden.

Ik wens u Reflexgroeten en misschien dat we elkaar mogen begroeten,

Diamond Beauty Paula

Reflexologie werkt als een spiegel van het innerlijke lichaam. Het laat je zien én voelen hoe de toestand van een orgaan of ‘n deel van het lichaam is. Maar bij praktijk ReflexZologie kijken we ook naar de balans tussen het innerlijk en uiterlijk. Want schoonheid verschijnt als het innerlijke en uiterlijke in balans zijn.

Om die schoonheid te complementeren bieden we ook visagie aan.

Visagie is een make-up methode die rekening houdt met uw gelaatskenmerken. Visagiste Paula Verberk accentueert uw positieve gelaatstrekken en verdoezelt de minder goede kanten. Met visagie wordt de innerlijke schoonheid naar voren gebracht en zo krijgt u meer zelfvertrouwen.

Paula is een professionele visagiste, afgestudeerd aan de Nederlandse beauty Academy en tevens Professionele Hairstylist, gevolgd aan de Acaedmy te Hasselt. U kunt bij haar terecht voor o.a gelegenheids- make-up, bruids make-up, workshops, opmaakadvies én kinderfeestjes.

Meer informatie kunt u vinden op haar website (binnenkort online).